Boka ett kostnadsfritt hembesök av fönster och dörrexperterna Cortea Hemma
Få hjälp av en expert
Låt oss komma hem till dig och ge råd efter dina förutsättningar
Boka nu!

Hembesök

Det är inte lätt att ta reda på vad som bäst lämpar sig för sitt hus, lägenhet eller idé.

Därför hjälper vi dig gärna på vägen med personliga råd kring just din situation. Vi kommer över till dig när det passar och går igenom dina önskemål och ser hur vi kan hjälpa dig vidare.

Fönsterbyte, dörrar eller renovering

Vare sig du är intresserad av att byta till nya fönster eller dörrar och vill ha råd kring vilka produkter som är bäst, eller om du är sugen på att bygga ett nytt kök så hjälper vi dig.

Vi gör hembesök i hela Mälardalen – ta kontakt med oss så bestämmer vi en tid som passar. Besöket är helt förutsättningslöst.

Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan. Att fylla i uppgifterna nedan är inte bindande från varken din eller vår sida. Tänk på att dina uppgifter sparas i vårt mailsystem så att vi kan ta kontakt med dig. För mer info, läs vår policy kring cookies och integritet.

Cortea Hemma

Erfarna montörer

Våra fönster-, köks- och dörrmontörer ser tillsammans med projektledaren till att allt blir fackmässigt installerat efter alla de svenska regler och standarder som finns.

Garanti

Våra leverantörer lämnar generösa garantier på installerade produkter (upp till 30 år!). Vi lämnar 3 års garanti på utfört arbete.

Råd vid rot och rut

Vi som leverantör och projektledare sköter allt avseende ansökan och tillämpande av ROT- och RUT. Om du vill tillämpa ROT eller RUT-avdrag är det beräknat i din offert.

Hög produktkvalitet

Vi säljer endast produkter vi själva gillar. Du kan räkna med att material och produkter vi använder håller vad de lovar – det garanterar vi.

Delbetalning med Wasa Kredit

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.