Fönster från mått till installation
Totallösning för fönsterbyten
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Dags för nya fönster?

Att byta fönster leder i de flesta fall till en rad förbättringar kring ditt boende. Dels blir det varmare, vilket minskar energikostnaden, dels tystare, vilket ökar trivseln.

Dessutom blir det något säkrare att bo i ett hus med moderna fönster, då det är en vanlig ingångsväg för inbrottstjuvar. Moderna fönster är i detta avseende betydligt säkrare än gamla.

Stort sortiment av fönster och dörrar

Nordiska kvalitetsfönster

Vi samarbetar endast några av världens bästa leverantörer av fönster och dörrar. När det gäller fönster tillverkas de i Norge och är anpassade efter vårt skandinaviska klimat. Det innebär att de håller kylan ute och värmen inne.

Norlux Fönster logga
Pressglass logga
Styra logga

Vi gör fönsterbytet enkelt

Corteahemma - fönsterexperter

Från mätning till montering av fönster

Vi erbjuder en totallösning när det kommer till ditt fönsterbyte. Vi gör hembesök där vi berättar om vilka val du har att välja bland, rekommenderar gärna produkter som passar dig och tar mått. Därefter får du en offert på hela jobbet inklusive inköp av nya fönster. När du bestämt dig beställer vi dina produkter och bestämmer en dag då vi börjar arbeta. När vi är klara har du nya fönster, monterat och klart med garantier på både jobb och produkter. Under hela resans gång kan du vända dig till oss vid frågor och funderingar – vi finns här för dig.

Fönster med persienner

Mer än bara fönster

Utöver ett brett sortiment av produkter för olika husstilar levererar vi ytterdörrar, takfönster och tillbehör såsom fönsterbänkar, persienner och plisségardiner. Vi monterar dörrar, fönster och garageportar såväl som platsbygger unik inredning och renoverar. Vi är således en bred aktör som kan hjälpa dig med det mesta inom bygg och renovering.

Vi saluför endast produkter vi själva tror på – produkter som har marknadens bästa regntäthet och U-värden. Vidare utför vi monteringen med precision och erfarenhet och du har garanti på både produkter och montering.

Fönsterkarm

Bra fönster

Det är skillnad på fönster och fönster. Ett bra fönster är ett märkt fönster. NorDan samarbetar med en rad internationella institutioner när det kommer till produktutveckling och certifiering. Kraven från dessa säkerställer att du som kund kan känna dig trygg med våra produkter.

Att köpa fönster från Cortea Hemma

Erfarna fönstermontörer

Våra fönstermontörer tillsammans med projektledaren ser till att allt blir fackmässigt installerat efter alla de svenska regler och standarder som finns.

Högre energivinst

Nya fönster med lågt U-värde ger ett bättre inomhusklimat med bättre ekonomi vad gäller uppvärmning.

Garanti

Nordan lämnar 30 års garanti på trä/aluminium produkter. Vi lämnar 3 års garanti på utfört arbete.

Inbrottssäkerhet

Alla produkter är CE-, Svanen- och Secured by Design-märkta, vilket innebär att de är extra motståndskraftiga vid inbrott. Vill man förstärka inbrottsskyddet ännu mer så finns tillval att göra.

Råd vid ROT och RUT

Vi som leverantör och projektledare sköter allt avseende ansökan och tillämpande av ROT- och RUT. Om du vill tillämpa ROT eller RUT-avdrag är det beräknat i din offert.

Hög produktkvalitet

Vi säljer endast produkter vi själva gillar.  Vi har ett stort sortiment av fönster, fönsterdörrar samt ytterdörrar och ett stort antal kringprodukter som persienner, plisségardiner, markiser och andra kvalitetsprodukter från välbekanta leverantörer.

Delbetalning med Wasa Kredit

Delbetala med Wasa Kredit

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Osäker på vad du behöver? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Vi kommer hem till dig och visar upp modeller vi rekommenderar. Du får ett kostnadsförslag och vi återkommer med slutgiltig offert inom några dagar.

Ange bara dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och bokar en tid som passar.