Dörrar
Monterat och klart från några av världens bästa leverantörer
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Dags för nya dörrar?

Vi erbjuder dörrar från några av världens bästa leverantörer. Dörrarna är givetvis anpassade efter vårt klimat och erbjuder säkerhet, design och isolering.

Vi arbetar med Dorma och Nordan, vilket garanterar dörrar av högsta kvalitet och med bra garantier. Vi hjälper dig välja dörr och monterar den åt dig – du får ett pris för allt som har med dörrbytet att göra.

Dörrar för alla användningsområden

Ytterdörr

Ytterdörrar

Ytterdörren är ingången till hemmet och det första intrycket för dina gäster. Du kan välja mellan ett brett sortiment av dörrar med unik konstruktion med dubbla stålplåtar för formstabilitet och säkerhet. De är tätade med klimatpackning för våra kalla vintrar, vilket gör att de håller kylan ute och värmen inne. De är även ljudisolerade för att minska ljudnivån utifrån. Vidare är de säkerhetsklassade och brandskyddade. Vi säljer snygga, säkra dörrar i ett femtiotal varianter.

Garagedörrar

Garageportar

Det är trevligt med enhetligt uttryck i huset och vi har flera modeller av dörrar och garagedörrar i samma serie. Garageportar kan fås i ett otal varianter, färger och låsalternativ. Vi hjälper dig gärna med råd inför köpet, måttagning, beställning och montering. Hos oss har du en aktör genom hela processen vilket gör att du kan räkna med att arbetet löper smidigt – vi garanterar det!

Innerdörr

Dörrar

Inomhusdörrar ställer inte samma krav på säkerhet som ytterdörrar, men kanske ännu mer krav på designen. Man vill ha en dörr som passar in i huset eller lägenheten och som kommer att hålla i många år framöver. Vi har dörrar för alla ändamål, inomhus inget undantag. Välj bland ett femtiotal modeller som alla levereras med garantier. Hos oss får du välja om du vill att vi monterar dörrarna eller om du vill sköta det själv.

Altandörrar

Altandörrar & fönsterdörrar

En altandörr kan se ut på många sätt. Många tycker det är trevligt med fönsterpartier. Dessutom finns krav på isolering för att hålla kylan utomhus. Eftersom det är en ingång till hemmet är det även viktigt att de är säkra mot inbrott. Ta kontakt med oss så berättar vi gärna om vårt stora urval av dörrar för altaner och uterum.

Hembesök

Osäker på vad du behöver? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Vi kommer hem till dig och visar upp modeller vi rekommenderar. Du får ett kostnadsförslag och vi återkommer med slutgiltig offert inom några dagar. Fyll i dina uppgifter på nästa sida så återkommer vi till dig inom kort!

Delbetalning med Wasa Kredit

Delbetalning med Wasa Kredit

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

 • Styra logga
 • Dorma dörrar
 • AGC logga
 • VPP logga
 • Pressglass logga
 • Schuco logga
 • Norlux Fönster logga
 • Wasa kredit logga
 • Nordan dörrar
 • Velux logga
 • Assa logga