Allt inom renovering
Fönster och dörrar som specialitet
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Byggtjänster för hemmet

Cortea Hemma arbetar i privata hem med tjänster som förändrar, förädlar och förbättrar ditt boende.

Vi arbetar brett inom bygg och kan hjälpa dig med det mesta inom hemmet. Vi har målare, elektriker, plattsättare och snickare för att till exempel snabbt och smidigt förvandla din källare till en biosalong. Vi renoverar kök, tapetserar om, kaklar badrum, installerar duschar och bygger trappor, garderober och verandor. Bland annat.

Behöriga för våtrum

Vi har egen personal med våtrumsbehörighet för badrum och tvättrum. Hos oss får du en kontaktperson med koll på allt som rör projektet och som rapporterar status så ofta du vill.

Bild på ett rum som renoveras

Renovera hemma

Vi utför så gott som alla typer av renoveringar i hemmet. Vi bygger i de flesta sorters utrymmen, från att kakla badrum och dra ledningar för dusch till att flytta kök och installera ventilation. Vi älskar att se en yta förvandlas, i synnerhet när det ger mervärde åt en lägenhet eller hus. Vårt moderbolag Cortea AB bygger om butikslokaler och restauranger och har många lyckade projekt i ryggen. Det är denna erfarenhet vi tagit med oss till Cortea Hemma, där vi använder vår breda kunskap för att renovera och bygga om i privata hem.

Corteahemma

ROT-avdrag

Att använda ROT-avdraget är lätt - vi hjälper dig med pappersarbetet. Många av de jobb vi utför berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att kostnaden för vårt arbete (dock inte materialet) blir lägre. Regler för ROT-avdrag uppdateras emellanåt och det är Skatteverket du ska vända dig till med frågor. Vi kan dock hjälpa dig med rådgivning om du undrar över något och när vi anlitas för dessa typer av projekt tar vi hand om allt pappersarbete.

Bild på ett modernt nyrenoverat kök från corteahemma

Kök och badrum

Kök och badrum är ett av våra favoritjobb och inköp av kakel och material görs med fördel från någon av våra leverantörer där vi har mycket bra priser. Vi ser till att sätta rätt man på rätt plats oavsett var vi arbetar. Vi har behörighet att kakla, dra ledningar, dra el, installera vitvaror och bygga elcentraler i fuktiga utrymmen. Behörig personal, garanti på jobben och ansvarsförsäkring. Tryggare kan det inte bli.

Skisser

Attefallshus

Har du också funderat på att bygga ett så kallat Attefallshus? Ett Attefallshus är ett bra sätt att få några extra kvadratmeter bostadsyta. Snabbt att få upp, design i samma stil som huvudbyggnaden (om du vill) och till en hanterlig kostnad. Kan hyras ut eller fungera som en bostad för tonåringen. Vi bygger efter din design eller efter standardiserade ritningar. Snabbt, smidigt och kostnadseffektivt. Kontakta oss om Attefallshus och vad som gäller för dig och din tomt.

Elkablar

El, VVS och kyla

Med oss behöver du inte anlita fyra olika byggföretag. Den breda, långa erfarenhet vi skaffat oss under åren i vårt moderbolag Cortea AB kommer väl till pass i de projekt vi utför i den privata sektorn. Vi älskar att vara med från början och tar helst totalentreprenaden för ditt projekt. Då har vi kontroll över alla delar och kan säkra leverans inom tidsplan och budget. Samtliga arbeten utförs av behörig personal med garanti och försäkringar.

Corteahemma, renoverar fönster

Fönster och dörrar

Vi är specialister på att montera fönster och använder oss av kvalitetsleverantörer som förser oss med fönster med marknadens bästa U-värden och regntäthet. Du kan välja bland hundratals olika modeller och beklädnader av våra dörrar och fönster. Vi guidar dig gärna genom processen och gör kostnadsfria hembesök där vi presenterar alternativ och tar mått.

Trygghet för dig

Cortea Hemma arbetar för dig och vet hur viktigt det är att du känner dig trygg genom hela processen.

Därför lämnar vi garantier på samtliga utförda arbeten. Vi är ansvarsförsäkrade och håller vad vi lovar. Vi anlitar endast behörig personal och håller rent och snyggt omkring oss.

 • Wasa kredit logga
 • Dorma dörrar
 • Nordan dörrar
 • Velux logga
 • VPP logga
 • Norlux Fönster logga
 • Pressglass logga
 • Assa logga
 • Styra logga
 • Schuco logga
 • AGC logga